Τραγικός επίλογος για την οικογένεια του Σάββα Καλαϊτζίδη κάτοικου Γουμένισσας, που αγνοούνταν από την Τετάρτη 6 Ιανουαρίου 2010, όταν είχε βρεθεί οδικώς στο δρόμο Κάρπης-Γουμένισσας. Από εκείνη τη μέρα τα ίχνη του είχαν χαθεί για να βρεθούν ξανά χθες. Ο 76χρονος βρέθηκε νεκρός σε αγροτική περιοχή μεταξύ Κάρπης-Γουμένισσας χθες το μεσημέρι, από κάτοικους της κωμόπολης μας που είχαν οργανώσει ομάδες χθες το πρωί στο Δημοτικό Στάδιο σε συνεργασία με την Πολιτική Προστασία τα μέλη του Κυνηγητικού Συλλόγου «ΤΟ ΠΑΪΚΟ» Παιονίας, την Πυροσβεστική Υπηρεσία, την Ομάδα Διάσωσης Εθελοντών Κιλκίς και την Αστυνομία. Το άψυχο σώμα του αναγνωρίστηκε από τον γιο του, ενώ αδιευκρίνιστο παραμένει το πώς και το γιατί βρέθηκε εκεί ο άτυχος ηλικιωμένος. Το πιθανότερο είναι να επιβεβαιώθηκε το σενάριο των συγγενών πως έχασε τον προσανατολισμό του μόλις έπεσε το σούρουπο ενώ έπασχε από Αλτσχάιμερ. Αναμένεται το πόρισμα του ιατροδικαστή. Η κηδεία του γίνεται σήμερα στις 3:00μ.μ.
Θερμά συλληπητήρια στην οικογένεια του άτυχου συμπατριώτη μας Σάββα Καλαϊτζίδη. Ο Θεός ας αναπαύσει την ψυχή του και ας δώσει παρηγοριά στους οικείους του.
Τουλάχιστον βρήκαν τον άνθρωπό τους και μπόρεσαν να τιμήσουν τη μνήμη του όπως η θρησκεία μας επιτάσσεο. Είναι κι αυτό μια παρηγοριά.